ComplianceWise huurt in HNK Amsterdam Schinkel

0

NSI heeft een huurovereenkomst gesloten met ComplianceWise voor HNK Amsterdam Schinkel, aan de Anthony Fokkerweg 1 in Amsterdam. De huurovereenkomst omvat 295 m² kantoorruimte.

Huurder ComplianceWise helpt de financiële wereld om eenvoudig en aantoonbaar aan de compliance regels te voldoen. Eerder vestigde ComplianceWise zich al binnen de Schinkel en zet door de verhuizing de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf.

Bas Sijbom, Co-Head Leasing bij Savills in Nederland, licht toe: “De Schinkel bevindt zich op een ideale locatie voor kantoorruimte met de nabijheid van diverse uitvalswegen, luchthaven Schiphol en het Vondelpark. Het gebouw is voorzien van Energielabel A en een BREEAM label ‘Very Good’, wat van enorme toegevoegde waarde is voor huurders met oog voor CO₂-uitstoot reductie en energie efficiëntie. Daarnaast is dit gebouw aantrekkelijk voor huurders door enerzijds de goede bereikbaarheid en anderzijds de faciliteiten van het HNK-concept, van comfortabele werkplekken en kantoorruimtes tot een fijne koffiebar en een hartelijk welkom van de HNK manager.”

Savills adviseerde verhuurder NSI bij de totstandkoming van deze transactie in collegiale samenwerking met 1530 Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?