Warenhuis TK Maxx opent binnenkort gloednieuwe vestiging in hartje Utrecht

0

Koopjesliefhebbers kunnen dit voorjaar het hart ophalen aan de Oudegracht.

De lente is aangebroken, consumenten staan klaar om dit nieuwe seizoen te omarmen en zoeken daarvoor de winkelstraten weer op. In de winkelstraat van Utrecht komt er dit voorjaar een nieuwe retailer bij, warenhuis TK Maxx. Om Utrechters en bezoekers aan de stad kennis te laten maken met ‘grote merken voor kleine prijzen’ opent off-price retailer TK Maxx haar 16de vestiging in het midden van het land.
Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de metamorfose van het pand aan de centraal gelegen Oudegracht, waar op donderdag 20 april om 10.00 uur de rode loper zal worden uitgerold voor de feestelijke opening van TK Maxx Utrecht.

Schatkamer van de stad
Het pareltje waarvan je niet wist dat je het nodig had? Die vind je bij TK Maxx. Met twee verdiepingen aan topmerken, designeritems en nieuwe labels, die altijd tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs, zal alles bij TK Maxx draaien om ‘schatzoeken’. De inkopers van het warenhuis reizen de wereld af, op zoek naar deze juwelen die garant staan voor een steeds veranderend aanbod in de categorieën dames,- heren,- en kinderkleding, schoonheidsartikelen, schoenen, accessoires, homeware, reizen, speelgoed en gadgets.

Zestiende winkel van Nederland
Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland zeven jaar geleden, heeft de off-price retailer winkels geopend in alle windstreken van ons land en het warenhuisaanbod uitgebreid met een bijzonder shopconcept. TK Maxx blijft uitbreiden en de winkel aan de Oudegracht zal de 16de winkel in Nederland worden. Met de centrale ligging van de stad, hoopt TK Maxx zoveel mogelijk consumenten kennis te laten maken met het ‘grote merken, kleine prijzen’ concept.

TK Maxx Utrecht
Adres: Oudegracht 147
Openingsdatum: donderdag 20 april 2023
Openingstijd: 10.00 uur

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?