Nieuw kantoor in Oldenzaal voor apetito B.V.

0

Per 1 juli 2023 neemt apetito circa 510 m² kantoorruimte in het kantorencomplex aan Hanzepoort 23d in Oldenzaal in gebruik.

Het kantorencomplex is gelegen op een absolute zichtlocatie op bedrijventerrein Hanzepoort in Oldenzaal. Het complex bestaat uit zes geschakelde kantoortorens, waarvan apetito er één gaat huren. De kantoorruimte is verdeeld over drie verdiepingen en heeft een eigen entree.

Meer dan 60 jaar ervaring
apetito B.V. is dochter van het in 1958 opgerichte Duitse moederbedrijf apetito AG en is sinds 1989 actief in Nederland.

apetito B.V. levert kant-en-klare vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten voor zowel consumenten thuis als voor instellingen zoals kinderdagverblijven, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten.

Van Denekamp naar Oldenzaal
Het bedrijf is sinds 2008 gevestigd in Denekamp, maar in de zomer van 2023 verhuist apetito naar het nieuwe kantoor in Oldenzaal. Samen met een interieurarchitect en de verhuurder zal de kantoorruimte helemaal naar wens worden getransformeerd.

Gunstig gelegen
De ligging van het kantorencomplex dichtbij de op- en afritten van de A1 is een perfecte uitvalsbasis, zowel voor personeel en klanten alsmede voor bezoeken aan het hoofdkantoor in Rheine, Duitsland.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?