Jean-Marie Mulkens benoemd tot Head of Retail Agency Cushman & Wakefield

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Jean-Marie Mulkens (41) benoemd tot Head of Retail Agency. Mulkens is sinds 2018 werkzaam bij de vastgoedadviseur in het Retail Agency Team en is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het landelijk opererende team.

Het Retail Agency Team houdt zich vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bezig met de aan- en verhuur van winkelvastgoed (high streets, luxury en winkelcentra), advisering bij transformaties, consolidaties en strategische verhuuractiviteiten. Hiernaast werkt het team in de sector Retail (circa 80 medewerkers) met verschillende service lines samen, waaronder Capital Markets, Valuations & Advisory en Asset Services.

Met deze benoeming draagt Arjen Boesveldt, tot begin 2023 verantwoordelijk voor Retail Agency, de verantwoordelijkheid volledig over en richt hij zich vanuit het Nederlandse Leadership Team op de verdere professionalisering van Cushman & Wakefield als Head of Asset Services en Investor Services Lead.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?