Willem Lagaay per 1 maart bij Colliers

0

Per 1 maart is Willem Lagaay begonnen bij Colliers als Principal – Capital Investments. In deze rol is Willem verantwoordelijk voor portfolio acquisities en portfolio investment sourcing. Willem werkte jarenlang bij FGH Bank, onder andere bij Bijzonder Beheer. Hij was daar verantwoordelijk voor de herstructurering en de verkoop van vastgoedportefeuilles. Daarna was Willem actief als adviseur bij diverse grote vastgoedinvesteerders.

Dirk Bakker, CEO Colliers in Nederland: “Colliers Global Investors heeft wereldwijd inmiddels bijna €100 miljard aan Assets under Management en zoekt ook in Nederland actief naar investment kansen. Colliers Nederland speelt daarin een belangrijke rol. De huidige markt biedt steeds meer mogelijkheden. Willem zal zijn grote ervaring inzetten voor de verdere groei van ons bedrijf.”

Willem Lagaay: “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij Colliers. De grote groei die Colliers de laatste jaren doormaakt spreekt mij erg aan en de ambities die Colliers op het gebied van investments heeft, sluiten uitstekend aan bij mijn ervaring. Ik zie uit om samen te werken met de experts van Colliers in binnen- en buitenland en met name met Dré van Leeuwen en zijn Capital Markets-team.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?