Moederbedrijf van Regus en Spaces behaalt hoogste omzet in 34-jarige geschiedenis

0

IWG maakt financiële resultaten 2022 bekend.

IWG plc, wereldwijd de grootste aanbieder van hybride werkplekken met merken zoals Regus en Spaces en een netwerk van 3.345 kantoren in 120 landen, publiceert vandaag de voorlopige resultaten voor de twaalf maanden eindigend op 31 december 2022.

In het kort:
• Hoogste omzet ooit in de 34-jarige geschiedenis van IWG met 24% groei van de totale omzet tot £3,1 miljard.
• Omvang netwerk bereikt mijlpaal van meer dan 65 miljoen vierkante meter – wereldwijd de marktleider.
• Deze koers zet zich voort in 2023 met hogere opbrengsten, hoger bedrijfsresultaat, hogere bezettingsgraad en stijgende vraag naar hybride werken.
• Dit alles met een bedrijfsresultaat van £147 miljoen in 2022.

Mark Dixon, Chief Executive van IWG: “De enorme groei in hybride werken gaat onverminderd door. 2022 was een recordjaar voor IWG waarin we de hoogste omzet in onze 34-jarige geschiedenis behaalde, een stijging van 24% ten opzichte van 2021. We bereikten dit door onze multi-brand strategie, met voornamelijk de merken Regus en Spaces, en hebben nog steeds het grootste wereldwijde netwerk van hybride werkplekken. We tonen hiermee ook dat we naast EBITA en kasstroomgeneratie, een hoge mate van groei en winstgevendheid kunnen realiseren. Dit is het resultaat van een combinatie van factoren: van een grotere vraag naar flexibele werkproducten, hogere prijzen en een voortdurende kostendiscipline. Ik kijk er naar uit om deze koers in 2023 voort te zetten.”

Het volledige, Engelstalige bericht met aanvullende details over de financiële resultaten is hier te lezen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?