Hotel Atlantis verkocht aan Highland Group

0

Hotel Atlantis, gelegen aan de Ceintuurbaan 213-217 in Amsterdam, is per 3 maart onderdeel van het familiebedrijf Highland Group. Familie Shao, de voormalige eigenaar, kocht het vastgoed in 2011 nadat het was getransformeerd naar een hotel. Nu na meer dan 10 jaar is er besloten zowel het vastgoed als exploitatie te verkopen.

Highland Group is een bekende exploitant in het centrum van Amsterdam. De nieuwe eigenaar gaat het hotel renoveren en upgraden waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. Hotel Atlantis komt in een uitgebreide portfolio aan hotels waaronder The Highlander Hotel, The Highland House, Sint Nicolaas, Tourist Inn en Hotel Rokin.

Colliers adviseerde de verkopende partij, de familie Shao. Highland Group is geadviseerd door VM Hospitality.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?