Arjan van Eijk naar duurzaamheidsteam CBRE

0

Per 15 februari start Arjan van Eijk als Associate Director gespecialiseerd in ESG & Sustainability bij CBRE. In deze positie gaat Van Eijk de strategische ESG-dienstverlening van CBRE verder mee uitbouwen. De komst van Van Eijk sluit aan bij de algehele groei van het duurzaamheidsteam.

Van Eijk komt over van Colliers waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Sustainability Services en zich richtte op ESG-strategieontwikkeling en -implementatie voor vastgoedeigenaren en -gebruikers. Zijn kennis rondom EU-Taxonomy en SFDR zet hij daarnaast in bij de EU-Taxonomy werkgroep van de Dutch Green Building Council (DGBC), die als doel heeft om een eenduidige marktinterpretatie van deze ingrijpende wetgeving te bieden.

Tim Habraken, Director ESG & Sustainability bij CBRE: “Binnen CBRE zien wij de algehele noodzaak om de gebouwde omgeving te begeleiden in de veelzijdigheid van de verduurzamingsopgave. Onze ambitie is groot en met Arjan halen wij een ervaren collega in huis, waarmee wij onze ESG dienstverlening naar een volgend niveau gaan tillen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?