Looma huurt bedrijfsruimte aan het Venneveld in Roosendaal

0

Per 1 februari heeft Looma B.V. de bedrijfsobject gelegen aan Venneveld 34-38 te Roosendaal in gebruik genomen. Het object, bestaande uit circa 925 m² kantoorruimte, circa 3.595 m² bedrijfsruimte en een buitenterrein met overkapping van totaal circa 1.850 m², zal worden gebruikt voor de verdere uitbreiding van de activiteiten van Looma.

Looma is een Roosendaalse dienstverlener op het gebied van fulfillment, opslag, in- en ompakken, verpakkingen en transport. Bij Looma werken jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ervaring en werkethos die ze hier opdoen geeft hen weer het gevoel mee te doen in de maatschappij. Bij Looma kunnen zij die met beide handen aanpakken.

De Lobel & Partners – real estate experts was namens Mirastar-KKR betrokken bij deze transactie, in collegiale samenwerking met JLL.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?