Europese marktleider Flexas.com opent in de Londense kantorenmarkt

0

Flexas.com is een van de marktleiders in de online kantorenmarkt en actief in meer dan negen landen. Het hoofdkantoor van het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Amsterdam, terwijl er ook een lokaal team opereert vanuit Parijs. Flexas.com is opgericht in 2010 en is ondertussen in veel Europese landen met succes geopend. Als een van de grootste en meest volwassen flexibele kantorenmarkten ter wereld, zal Londen een mooie uitdaging worden voor Flexas.com. Door de ervaring in deze sector zijn ze echter klaar om deze stap te zetten in Londen.

Wat maakt Flexas.com uniek? De mogelijkheid van cross-selling tussen Europese markten, werken in meerdere talen en de focus op persoonlijke service. Flexas.com biedt verschillende soorten kantoorruimten aan om zo haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Naast full-service en managed opties, worden ook conventionele kantoren meegenomen. Hoewel het portfolio in London nu nog voornamelijk bestaat uit serviced en managed kantoren, is het de bedoeling dat het conventionele aanbod ook in deze stad snel vergroot wordt.

Met al meer dan 400 gebouwen live in Londen, is het aanbod gevarieerd en kunnen zij veel oplossingen bieden. Flexas.com heeft al duizenden ondernemingen uit verschillende sectoren mogen helpen bij het vinden van een kantoor, waaronder grote bedrijven als GoPro en Heineken.

De makelaars brengen een frisse, internationale kijk op de kantorenmarkt in Londen en hopen hiermee bedrijven te kunnen helpen.

OVER FLEXAS.COM
Flexas.com is een online kantoormakelaar en is te vinden in heel Europa. Flexas.com helpt duizenden bedrijven per jaar in hun zoektocht naar kantoorruimte. Dit doen zij met behulp van een persoonlijke service gecombineerd met marktexpertise. Hun makelaars geven onafhankelijk en professioneel advies en de service is volledig gratis voor huurders.

Flexas.com heeft twee kantoren, in Amsterdam en Parijs. Vanuit hier bedienen zij het Europese continent met eigen regionale experts.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?