Open Line kiest voor De Heeren II –Maastricht-Airport

0

Na een uitvoerige verbouwing neemt ICT-dienstverlener Open Line hun intrek in kantoorgebouw De Heeren II, gelegen aan de Amerikalaan 80 te Maastricht-Airport.

Op deze locatie krijgt Open Line de beschikking over 750 m² kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. Open Line biedt een breed scala aan ICT-en outsourcing diensten voor bedrijven in de zorg, overheid en logistiek. Het hoofdkantoor van Open Line is reeds gevestigd in een van de aangrenzende gebouwen aan de Amerikalaan.

De Heeren vormen een reeks van 4 nagenoeg vergelijkbare kantoorgebouwen, gelegen op een prominente zichtlocatie langs de autosnelweg A2. Huurders in De Heeren zijn onder meer Auréus Groep, AONen Quintes Limburg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op in nauwe samenwerking met FIM Vastgoed, welke het asset management verrichten namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?