Total Specific Hosting huurt aan De Cuserstraat 89 in Amsterdam

0

Total Specific Hosting heeft een huurovereenkomst gesloten in Cuserpark gelegen aan De Cuserstraat 89 in Amsterdam. De huurovereenkomst omvat 450 m² kantoorruimte.

TSH, opgericht in 2016 door Strikwerda Investments, beschikt over de middelen en de ervaring om te investeren in ambitieuze vertical georiënteerde ICT- en MSP-bedrijven. Eerder in 2022 vestigde Total Webhosting Solutions (TWS), ook onderdeel van de holding Strikwerda Investments, zich in gebouw 89 van Cuserpark.

Justin Kruseman Aretz, consultant Leasing bij Savills in Nederland, licht toe: “Cuserpark is een zeer hoogwaardige kantorenparkontwikkeling, bestaande uit 5 vrijstaande kantoorvilla’s.

Wat huurders aantrekt is dat dit kantoorgebouw zich enerzijds op ca. 5 minuten van de Zuidas bevindt, en anderzijds op loopafstand van het Amsterdamse Bos ligt. Op Cuserpark zijn diverse voorzieningen te vinden zoals meeting rooms, full serviced kantoorunits en flexwerkplekken. Na deze transactie is er nog 1.753 m² beschikbaar voor een single-tenant gebruiker bij Cuserpark 85 en ca. 800 m² verdeeld over Cuserpark 89 en 91 voor de verhuur.”

Savills adviseerde Verhuurder. TREC adviseerde huurder Total Specific Hosting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?