Per 1 februari start Ruben Bosboom als Director Agency Colliers Utrecht

0

Op 1 februari is Ruben Bosboom gestart als Director Agency Utrecht. Met de komst van Ruben is Agency Utrecht gestart met een team van vier, bestaande uit Ruben Bosboom, Lex Knoppert, Marissa Imhof en Robert Kok. Ruben wordt verantwoordelijk voor het aansturen van het nieuwe Agency team. De veelzijdige kennis en ervaring die hij met zich meebrengt, sluiten volledig aan op de wensen van onze opdrachtgevers en de wens van Colliers voor een lokale marktbenadering in Utrecht.

Ruben heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van aan- en verkoop alsmede aan- en verhuur transacties van commercieel vastgoed. Tot voor kort werkte Ruben als Head of Asset Management bij Merin waar hij verantwoordelijk was voor de prestatie en optimalisatie van de kantorenportefeuille in Amsterdam en Utrecht.

‘’Met zijn kennis en ervaring en zijn kwaliteit om verschillende disciplines bij Colliers te verbinden weet hij opdrachtgevers strategisch en duurzaam te adviseren. Zo kunnen we onze relaties in het midden van het land optimaal van dienst zijn,” zegt Robert Kok, Director Agency bij Colliers. “Samen met de groei van de organisatie en het nieuwe kantoor in Utrecht kunnen we nog beter inspelen op de bewegende vastgoedmarkt.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?