Colliers zet nieuwe stap in verdere digitalisering met Head of Data & Analytics

0

Per januari is Stijn van Balen aangesteld als Head of Data & Analytics bij Colliers Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Colliers als datagedreven organisatie. Stijn brengt uitgebreide en waardevolle ervaring mee op het gebied van datamanagement. Colliers kan hierdoor zijn klanten nog beter voorzien van data om vastgoed efficiënter te kunnen beheren.

Na zijn Master Artificial Intelligence aan de Universiteit in Amsterdam, begon Stijn zijn carrière in de wereld van data en technolgie. Voor de overstap naar Colliers werkte Stijn bij Rijkswaterstaat als Technical Consultant en Head of Datalab. Tijdens deze laatste rol was hij verantwoordelijk voor het opzetten en het managen van het datalab, een afdeling waar data wordt gebruikt voor slimme oplossingen voor de organisatie. Ook was Stijn Chief Technology Officer bij de start-up Verbeterdebuurt waar hij heeft gewerkt aan het opzetten en de ontwikkeling van een SaaS-platform voor gemeentes.

‘Stijn brengt relevante kennis mee die aansluit bij de vooruitstrevende doelen en digitalisering van onze organisatie en nog verdere integratie van data voor onze researchafdeling,’ zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers Nederland. ‘We blijven ons verder ontwikkelen om onze klanten te voorzien van strategische en tactisch gebruik van data.’

‘Ik start met veel plezier in deze ondernemende organisatie,’ zegt Stijn van Balen. ‘Ik kijk ernaar uit om met mijn team te werken aan de ontwikkelende digitale transformatie in het vastgoedmanagement en waardevolle inzichten te kunnen geven aan onze klanten.’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?