Arnoud Bloemendaal nieuw hoofd Property Management en bestuurslid CBRE

0

Arnoud Bloemendaal is per 1 februari benoemd als hoofd Property Management bij CBRE. Tevens treedt hij toe tot het algemeen bestuur van de vastgoedadviseur.

Bloemendaal is al ruim 15 jaar werkzaam bij CBRE, waarvan de laatste 5 jaar als Senior Director op de afdeling Property Management. Met al zijn kennis en ervaring zal hij zich in zijn nieuwe functie gaan focussen op verdere groei van het beheer van vastgoed binnen CBRE. De scope van Property Management is de afgelopen jaren al flink uitgebreid. Met onder andere de integratie van ESG in het vastgoedbeheer, maar ook marketing en community management zijn onderdelen van Property Management geworden.

Ik ben heel blij dat Arnoud Bloemendaal deze rol op zich gaat nemen. Op basis van zijn jarenlange ervaring binnen Property Management, zowel in de relatie met klanten als richting het team, ben ik er van overtuigd dat hij hier een goede invulling aan gaat geven.
Irene Flotman

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?