Charlotte Beukeboom nieuwe bestuurder Zayaz

0

Op 1 april 2023 begint Charlotte Beukeboom als bestuurder bij woningcorporatie Zayaz. Zij volgt Mohamed Acharki op, die per 1 november 2022 aan de slag ging als voorzitter Raad van Bestuur van Rochdale in Amsterdam.

Charlotte Beukeboom is momenteel directeur-bestuurder bij de Vughtse woonstichting Charlotte van Beuningen en daarmee een ervaren corporatiebestuurder en een goede bekende in de regio. Zij werkt al langer als sociale volkshuisvester. Charlotte: “Ik kijk er naar uit om dit mooie werk in Den Bosch op te pakken. Daarbij zet ik stevig in op samenwerking. Juist in deze tijden kun je als corporatie verschil maken voor bewoners en woningzoekenden door korte lijnen met alle relevante partners. Er zijn zoveel uitdagingen, die kun je alleen maar samen oplossen”.

Goede match
Diederik Hommes, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Zayaz: “Het profiel van Charlotte sluit buitengewoon goed aan bij het profiel van de bestuurder voor Zayaz. Ze combineert een groot sociaal hart voor de huurder met de nodige wijsheid én is resultaatgericht. Stelt de opgave en de mens voorop, en weet daarmee samen met partners tot vernieuwende oplossingen te komen. Charlotte is bekend in de regio en het ‘Bossche speelveld’. Als energieke, open en verbindend leider legt ze makkelijk contact met diverse doelgroepen, van beleidsmaker tot onderhoudsmonteur, van wethouder tot huurder. We kijken uit naar de komst van Charlotte”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?