Stichting Wonen Limburg verwerft 52 appartementen in Maastricht

0

Stichting Wonen Limburg heeft het gemeentelijk monument aan de Adelbert van Scharnlaan 200 dat bestaat uit 52 zelfstandige woonstudio’s aangekocht. Het complex is verkocht door een consortium van particuliere beleggers onder de naam Stichting Thinktank.

Het oorspronkelijke gebouw uit 1976 is in 2018 getransformeerd naar wooneenheden waarbij alle appartementen in het sociale woonsegment vallen en uitsluitend bedoeld zijn voor studentenhuisvesting. De totale gebruiksoppervlakte van het gebouw betreft ca. 1.767 m² en de metrages van de woningen bedragen tussen de ca. 20 en 50 m². Het perceel heeft een oppervlakte van 4.360 m². Stichting Wonen Limburg is voornemens het complex langjarig te exploiteren.

CBRE adviseerde verkopers, een groep particulieren, in deze transactie. Koper, Stichting Wonen Limburg, werd geadviseerd door Van De Laar Makelaars Maastricht en Achten Van Gent Notarissen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?