Kantoorgebouw Rozenbottel in Veenendaal verkocht aan particuliere belegger

0

Het zelfstandige en verhuurde kantoorgebouw, genaamd de Rozenbottel, in Veenendaal is verkocht aan een particuliere belegger. De verkoper -De Bunte Vastgoed- heeft dit object aan de Laan der Techniek 22 gemoderniseerd en volledig verhuurd. Het betreft een kantoorgebouw met een metrage van 2.378 m² kantoorruimte.

De Bunte Vastgoed ontwikkelt woningbouw- en utiliteitsprojecten door heel Nederland. Zij hechten waarde aan marktconforme concepten gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige stedenbouw en architectuur. Uiteraard rekening houdend met huidige en toekomstige wensen van de bewoners en gebruikers.

CMC mocht optreden namens De Bunte Vastgoed bij de verkoop.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?