BDO huurt kantoorruimte in The City Post

0

Accountants- en adviesorganisatie BDO heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met DC Vastgoed voor de huur van ca. 2.300 m² kantoorruimte en 41 parkeerplaatsen in The City Post in Zwolle.

The City Post wordt momenteel getransformeerd naar het meest duurzame – en zelfs het eerste Paris proof – multi tenant kantoorgebouw van de regio en is centraal gelegen aan de Westerlaan in de Zwolse Spoorzone. Na transformatie beslaat de laagbouw van het totale complex vijf verdiepingen en een onderliggende parkeergarage met een totale oppervlakte van ca. 13.000 m². Oplevering van fase 1 staat gepland voor deze zomer. Fase 2, de hoogbouw zal daarna volgen.

Het kantoorgebouw is een ontwikkeling van DC Vastgoed. Het exterieur ontwerp is ontworpen door CIE Architecten en Fokkema & Partners is verantwoordelijk voor het interieur ontwerp.

BDO heeft bij de keuze voor de nieuwe huisvesting nadrukkelijk rekening gehouden met de nieuwe manier van werken en de veranderende functie van het kantoor. Door het hybride plaatsonafhankelijk werken, op basis van wat het beste past bij de werkzaamheden, is de kantoorfunctie verandert van een vaste werkplek naar een inspirerende omgeving waar samenwerken, ontmoeten, kennisdelen en flexibel werken centraal staan. Daarnaast is het kantoor voor medewerkers en klanten ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer in lijn met het duurzaamheidsbeleid van BDO.

Huurder BDO werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?