Arkéa REIM verwerft Energieweg 9 in Blijdorp Rotterdam

0

Arkéa REIM heeft het gebouw aan de Energieweg 9 in Blijdorp Rotterdam verworven van Green Road Capital. Arkéa REIM heeft, in samenwerking met Arkéa Real Estate en Sienna Real Estate, het pand aangekocht namens het Arkéa Transitions Europe SCPI Fund en is hiermee de eerste aanwinst in Nederland.

Het pand betreft een hoogwaardige, op maat gemaakte sportclub met uitgebreide fitnessruimte, een zwembad en wellnessfaciliteiten. Het gebouw beschikt over 3.100 m² verhuurbare vloeroppervlakte, verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over 125 eigen parkeerplaatsen. Het pand is langjarig verhuurd aan David Lloyd Health Clubs.

Green Road Capital werd in deze transactie commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Lexence. Arkéa Real Estate werd geadviseerd door haar lokale investment manager Sienna Real Estate, juridisch bijgestaan door Greenberg Traurig en technisch geadviseerd door Drees & Sommer.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?