CCE nieuwe huurder LIFE! in Utrecht

0

Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE), partner van zorgprofessionals bij complexe zorg, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Aspen/APF International B.V. voor de huur van ca. 240 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in multi-tenant kantoorgebouw LIFE! aan de Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht.

LIFE! is een hoogwaardig full service (flex)kantoor met uiteenlopende diensten en gemeenschappelijke faciliteiten zoals een koffiebar, restaurant, fitnessruimte en inspirerende vergaderzalen. CCE heeft voor LIFE Tailor Made Office gekozen door de geboden faciliteiten, de ligging en uitstekende bereikbaarheid.

Aspen/APF International werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?