Locatie Basic Fit aan de Ter Steeghe Ring 47 te Zwijndrecht verkocht

0

Onlangs is het vrijstaande bedrijfs-en kantoorgebouw gelegen aan de Ter Steeghe Ring 47 te Zwijndrecht verkocht aan een particuliere belegger.

Het bedrijfsgebouw ter grootte van circa 2.050 m² b.v.o. in combinatie met ruim 100 parkeerplaatsen is gelegen op bedrijventerrein “Ter Steeghe” te Zwijndrecht en langjarig verhuurd aan het health-fitness centrum Basic Fit Nederland B.V.

Sportscholenketen Basic-Fit geeft aan in 2022 fors gegroeid te zijn. Het bedrijf spreekt van 50% meer abonnementhouders en bijna 20% meer franchisenemers. Daarmee heeft Basic Fit 1.200 spotclubs aan boord, waarvan 185 nieuwe en 3.35 miljoen leden. Het aantal nieuwe leden nam in 2022 toe met 1,1 miljoen. Per club telt Basic-Fit bijna 2.800 leden.

De Mik Real Estate Partners B.V. heeft de transactie tot stand gebracht namens verkoper, J.P.G. Groeneweg. Juridisch adviseur van koper is VAD notarissen te Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?