CityLink verstevigd positie in Havengebied Rotterdam met aankoop logistiek complex

0

HighBrook Investors en Proptimize hebben hun CityLink portefeuille uitgebreid met de aankoop van een logistiek complex in de Europoort – Rotterdam. Het logistieke complex heeft een totale grootte van ruim 40.000 m².

Het complex is gelegen aan de Merwedeweg 4 in Rotterdam op een perceel van ruim 66.000 m² en bestaat uit 39.000 m² warehouse (deels) geschikt voor opslag van gevaarlijke stoffen (ADR) en een vrijstaand kantoorgebouw ter grootte van ca. 1.000 m².

Het complex zal nog kortstondig worden terug gehuurd en zal daarna geheel leeg worden opgeleverd aan CityLink. Per mei 2023 zal het complex volledig beschikbaar voor verhuur zijn.

HighBrook Investors is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerkia en Europa. Proptimize is een onafhankelijke vastgoedonderneming, o.a. actief op het gebied van asset management en ontwikkeling van logistiek vastgoed.

HighBrook Investors en Proptimize zijn tijdens deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Real Estate Partners, juridisch door Loyens & Lloef, milleukundig door Hofstede en technisch door Savills. Verkoper werd bij de verkoop juridisch geadviseerd door Schaap Advocaten Notarissen, technisch door PvR Vastgoedadvies en commercieel door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?