Woningstichting Sint Joseph verkoopt voormalig St. Elisabeth ziekenhuis in Almelo

0

Woningstichting Sint Joseph heeft het voormalige St. Elisabeth ziekenhuis aan de Hofkampstraat 52 – 94 in Almelo verkocht. Het complex heeft een omvang van 3.668 m2, bestaat uit 23 appartementen en inpandige bergruimten en is gelegen op een perceel ter grootte van 3.420 m².

De koper, een particuliere belegger, is voornemens om het monumentale pand rigoureus op te knappen en brandveilig te maken. De werkzaamheden beginnen binnenkort en nemen naar verwachting een jaar in beslag. De buitenzijde blijft intact en krijgt alleen noodzakelijk onderhoud. Na de oplevering worden de 23 appartementen weer te huur aangeboden. Het gaat om woningen met een huurprijs in het middensegment.

De verkoper is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?