DSM Nederland verkoopt bedrijfsruimte in Heerlen aan Matrix Vastgoed

0

DSM Nederland B.V. heeft een bedrijfsruimte gelegen aan de Eisterweg 4 in Heerlen verkocht aan Matrix Vastgoed B.V.

Het object omvat 1.600 m² b.v.o. en 12 parkeerplaatsen gelegen op 7.415 m² grond. De bedrijfsruimte wordt verhuurd aan het bedrijf W.L. Gore die onder andere bekend is van de productie van de stof Goretex ten behoeve van wind- en regenbestendige kleding.

Alexander Kimmel, Associate Director MidCap Investment bij Savills in Nederland, zegt: “We zijn er in geslaagd om deze verkoop net voor de jaarwisseling af te ronden. We zijn zeer verheugd dat we hiermee opnieuw een verkoop succesvol hebben kunnen realiseren voor onze opdrachtgever DSM.“

DSM Nederland is bij de verkoop commercieel geadviseerd door Savills. Matrix Vastgoed B.V. werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V., juridisch door Baker Mckenzie en bouwkundig door Yield plus.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?