Lifestyle merk Moooi opent store Utrechtsestraat

0

Nog voor de feestdagen opende Moooi een eigen store in Amsterdam. De nieuwe winkel in de Utrechtsestraat 145-147 heeft een totale oppervlakte van 500 vierkante meter. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Deze nieuwe winkel geeft interieur liefhebbers een unieke winkelervaring.

Het nationale en internationale designerplatform is ook te vinden bij andere retailers. Met het openen van een eigen store worden bezoekers geïnspireerd en kan er kennis gemaakt kan worden met de historie en creativiteit van het merk.

De komende tijd wordt er samen met vastgoedadviseur Colliers gekeken naar een verdere uitbreiding van Moooi stores. Door het gebruik van consumentendata via het platform Spots van Colliers, kan er gericht een locatie gezocht worden.

Colliers adviseert Moooi exclusief bij de huur van de nieuwe locaties. CBRE was de adviseur van de verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?