Perridon en Van der Kooy kopen winkelpand in Alexandrium Shopping Center

0

Het winkelpand van C&A, gelegen in Alexandrium Shopping Centrum in Rotterdam, is gekocht door een investeringsvehikel van Perridon Holdings en Van der Kooy Vastgoed.

Het grootschalige winkelpand van C&A, gesitueerd op eigen grond, heeft een totale oppervlakte van circa 3.000 m² over een drietal bouwlagen, waarvan twee bouwlagen grotendeels fungeren als winkelruimte. Het winkelpand is sinds 1985 in gebruik bij C&A.

Winkelgebied Alexandrium betreft één van de grootste winkellocaties van Nederland en huisvest meer dan 200 winkels met diverse toonaangevende huurders. Aan de buitenzijde van het winkelcentrum bevinden zich de zogeheten ‘megastores’, woonwinkels, alsook diverse vormen van openbaar vervoer.

Cushman & Wakefield trad bij de totstandkoming van de transactie op als commercieel adviseur van verkoper.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?