Brisck verhuurt ca. 9.000 m² logistiek in Bladel aan Schijvens Corporate Fashion

0

JLL heeft namens opdrachtgever Brisck een langjarige huurovereenkomst gesloten met Schijvens Corporate Fashion voor het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein ‘De Sleutel’ aan de Rootven 29 in Bladel, bestaande uit 3.617 m² bedrijfsruimte, 5.025 m² aan tussenvloeren en 351 m² kantoorruimte. Het verhuurde betreft een nieuw vrijstaand en modern bedrijfscomplex en is voorzien van o.a. 4 loading docks en 2 overheaddeuren.

Schijvens Corporate Fashion is een familiebedrijf dat sinds 1863 bedrijfskleding ontwerpt, produceert en distribueert voor retailers, horeca, bouwbedrijven en logistieke bedrijven. Schijvens kent al jaren een indrukwekkend klantportfolio met ondernemingen als AH, CSU, NS, McDonald’s, KLM, Hema, Kruidvat, Etos en meer. Vanuit de nieuwe strategische locatie in Bladel zal Schijvens met én voor hun klanten verder groeien.

Brisck is een ontwikkelende belegger uit Oisterwijk en is voornamelijk actief op het gebied van vastgoedbelegging, vastgoedontwikkeling, -herontwikkeling en beheer van commercieel vastgoed. Dit doet Brisck voor zowel multinationals, grootbedrijf als het MKB.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?