M-Tower en Adam Europe kopen Nederlandse kantorenportefeuille met drie objecten

0

De joint venture tussen M-Tower Holdings en Adam Europe Real Estate International heeft zijn beleggingsportefeuille in Nederland verder uitgebreid. Via een separate beleggingsentiteit SLR Holdings CV is een vastgoedportefeuille bestaande uit drie kantoorpanden van in totaal 25.000 m² aangekocht.

Twee van de drie panden zijn langjarig verhuurd aan overheidsgerelateerde partijen. De transactie betreft Saturnus 1 in Amersfoort, de Dr van Deenweg 1 in Zwolle en Geerstraat 121 in Heerlen.

De koper is in deze transactie geadviseerd door MontFort Real Estate, die tevens de hypothecaire financiering bij de Hypo Noe Landesbank für Niederösterreich und Wien AG hebben gearrangeerd. Het beheer voor deze panden (commercieel en financieel) zal worden ondergebracht bij Property Partners uit Amsterdam. Verkoper is Unifore Real Estate, die optrad namens een Britse vermogensbeheerder. JLL trad op als commercieel adviseur van verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?