Bryant Park Maxima verkoopt twee boutique kantoorgebouwen in Papendorp Utrecht aan Franse fondsbeheerder

0

Bryant Park Maxima, een SPV in eigendom van fondsen die worden beheerd door de in New York gevestigde wereldwijde vermogensbeheerder Marathon Asset Management L.P. (“Marathon”) – heeft twee gebouwen in dezelfde straat in Papendorp, Utrecht verkocht aan een Franse fondsbeheerder. Beide panden zijn door Marathon fundamenteel geherpositioneerd.

Ptolemaeuslaan 40 is een single tenant kantoorgebouw van 1.913 m² v.v.o., 62 parkeerplaatsen en 130 zonnepanelen en is langdurig verhuurd aan huurder RPS. Het gehele gebouw is gemoderniseerd en ingericht naar de eisen van RPS voor een hoogwaardig, eigentijds en duurzaam gebouw met EPC-label A+.

Ptolemaeuslaan 70 omvat 2.891 m² v.v.o., 83 parkeerplaatsen en 120 zonnepanelen en is volledig verhuurd aan twee bedrijven: Exact en RAM-IT. In 2020 heeft het gebouw een grote upgrade ondergaan om hoogwaardige, moderne kantoorruimte te bieden. In september 2022 werden in totaal 120 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd om een EPC-label A++ veilig te stellen.

JLL adviseerde de verkoper tijdens deze transactie. Edmond de Rothschild REIM Benelux trad op als asset manager en Savills als property manager van de verkoper tijdens de holdingperiode. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur tijdens deze transactie.

Esset PM trad op voor de koper en CBRE verzorgde technische due diligence. Kennedy van der Laan trad op als juridisch adviseur en Schut van de Ven acteerde als notaris.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?