Van Triest verwerft bedrijfspand aan Bohemenstraat 5, Zwolle

0

Het object heeft een totale oppervlakte van circa 1.400 m2 verdeeld over 1.100 m2 bedrijfsruimte, 200 m2 kantoorruimte en 200 m2 showroom gelegen op een onderliggend perceel van 2.505 m². Het bedrijfspand is gebouwd volgens de laatste duurzaamheidsstandaarden en is onder andere uitgerust met een WKO installatie en A+++ energielabel.

Het pand is gelegen op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Dit bedrijventerrein biedt huisvesting aan verschillende grote logistieke dienstverleners en tientallen MKB bedrijven. Ook worden hier momenteel nog diverse warehouses ontwikkeld.

Van Triest werd tijdens de transactie geadviseerd door Oostas Makelaars, verkoper werd geadviseerd door Story Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?