Time Equities Inc. koopt boetiekkantoor ’t Hert in Arnhem

0

Time Equities Inc. heeft het boetiekkantoor ’t Hert aan de Meander 901 in Arnhem gekocht.

Het multi-tenant kantoorgebouw ligt op het bedrijvenpark ‘IJsselloord II’ en beschikt over ca. 10.500 m² v.v.o. kantoorruimte en 159 parkeerplaatsen. Het gebouw is op dit moment voor ca 60% verhuurd aan verschillende huurders en beschikt over energielabel A.

Bedrijvenpark IJsselloord II is een dynamische vestigingslocatie met bedrijven zoals PWC, Beslist.nl, Dekra, Eiffel en Goldbeck. Net als vergelijkbare bedrijvenparken in Arnhem, zit er een sterke groei in de opname van kantoorruimte op het bedrijvenpark IJsselloord II.

De verkoper werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Time Equities Inc. werd tijdens de transactie juridisch geadviseerd door Houthoff en technisch door SGS Search.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?