Van Ameyde kiest voor Newday Offices in Zwolle

0

Van Ameyde Waarderingen huurt circa 550m² in het Newday Offices kantoorgebouw in Zwolle. De nieuwe huurder heeft voor het populaire fullservice (flex)kantoor aan de Hanzelaan 351 gekozen door de aanwezige deelfaciliteiten alsmede de strategische ligging.

Van Ameyde Waarderingen is een snel groeiend, multidisciplinair taxatie- en adviesbureau, met 3 vestigingen waaronder een in Zwolle, alwaar zij de gehuurde kantoorruimte van Newday Offices, die naar hun eigen branding is aangepast, zullen betrekken.

Jurian Meuldijk, Senior Consultant bij CBRE regio Noordoost Nederland: De krapte op de Zwolse kantorenmarkt laat eens te meer zien dat goede kantoren op de goede plekken zeer interessant zijn voor bedrijven.

Verhuurder Newday Offices wordt bij de verhuur geadviseerd door CBRE Zwolle.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?