Particuliere investeerder koopt kantoorgebouw Zilveren Toren in Amsterdam van DWS

0

DWS heeft Zilveren Toren, gelegen aan Stationsplein 51-71 direct naast het Centraal Station van Amsterdam, verkocht aan een particuliere investeerder. Het gebouw meet circa 5.000 m² v.v.o kantoorruimte. Het multi-tenant kantoorgebouw is sinds 1998 in eigendom van DWS namens een van haar vastgoedfondsen en is voor circa 80% verhuurd aan Albelli en The Organic Corporation (Tradin Organic Agriculture). De koper heeft plannen het gebouw in de komende jaren te (her)ontwikkelen en te verduurzamen.

DWS werd gedurende de transactie commercieel bijgestaan door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en juridisch door Core Notariaat. De koper werd bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs, Baker McKenzie, RechtStaete en Leeuwenkamp Architecten. Berlin Hyp heeft de acquisitie gefinancierd namens koper.

Rubens Capital Partners begeleidt de transacties van DWS in Nederland en is tevens verantwoordelijk voor het management van de Nederlandse portefeuille.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?