Particuliere belegger verkoopt Kabelweg 1 en 51 te Roelofarendsveen

0

De verhuurde objecten aan de Kabelweg nummer 1 en 51 in Roelofarendsveen zijn verkocht aan particuliere beleggers. Kabelweg 1 betreft een kantoorpand en Kabelweg 51 een bedrijfshal. De totale perceeloppervlakte van de naast elkaar gelegen gebouwen betreft ruim 12.000 m².

De bedrijfspanden liggen centraal langs de snelweg A4. Roelofarendsveen kenmerkt zich door haar uitstekende ligging tussen Amsterdam en Leiden. Het bedrijventerrein huisvest een breed scala aan bedrijven waaronder logistieke dienstverleners, een vrachtwagendealer en machinegroothandel.

De objecten zijn volledig verhuurd. In kantoorgebouw op Kabelweg 1 is PF Concept; een Europese marktleider in promotieproducten gevestigd. De bedrijfshal is deels verhuurd aan Dobbe transport; een middelgroot logistiek dienstverlener. Het andere deel van de bedrijfshal wordt gebruikt door beursstand-designer Beewan.

De verkoper werd in het verkooptraject bijgestaan door RHS Real Estate uit Ermelo en de koper werd geadviseerd door Story Real Estate uit Amsterdam. N/P notariaat Amsterdam heeft de transactie namens verkopers juridisch begeleid.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?