De gemeente Rotterdam huurt 1.000 m² kantoorruimte in Little C

0

De gemeente Rotterdam heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in het woon-werkgebied Little C. Het gaat om 1.100 m² in kantoorgebouw The Clark aan de Karl Weisbardstraat 221-241.

Het gehuurde is verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. De overeenkomst omvat daarnaast acht parkeerplaatsen in de onderliggende stallingsgarage.

In het pand, direct naast het Erasmus MC, gaan diverse zorginstellingen met elkaar samenwerken. Deze samenwerking wordt de komende tijd verder vormgegeven.

Architectuurprijs
Little C was in 2021 de grote winnaar van de Rotterdam Architectuurprijs. Vooral de karakteristieke gebouwen in combinatie met de levendige groene straatjes en het horecapleintje worden geprezen. Het gebied heeft zich ontwikkeld tot een levendige en ondernemende community met onder andere Familiehuis Daniel Den Hoed, Old Scuola, Kula, Frame offices en expositieruimte Weisbard.

In Little C zit in totaal ruim 6.000 m² kantoorruimte. Het aanbod is divers, van kleinere serviced offices vanaf 20 m² met flexibele huuropties (via Frame Offices) tot volledige kantoorvloeren van ca. 600 m² die naar eigen inzicht in te richten zijn. De kantoren zijn in 2022 opgeleverd en voorzien van verwarming en koeling d.m.v. plafondunits en van een computervloer, en hebben daarmee energielabel A. Frame Offices (onlangs uitgebreid met 2 extra verdiepingen in kantoorgebouw The Scott) biedt naast gemeubileerde kantoorruimte ook flexwerkplekken, meeting rooms en coworking places.

De locatie is goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer. Metrostations Coolhaven en Dijkzigt bevinden zich op enkele minuten loopafstand en met de toekomstige HOV halte naast de deur is er een directe verbinding met Rotterdam Centraal en Zuidplein.

Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde gedurende deze transactie de gemeente Rotterdam. Parc Makelaars heeft namens de verhuurder opgetreden in collegialiteit met De Mik bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?