Nieuwe uitvalsbasis in Hardenberg voor ‘Red een Kind’

0

Het moderne bedrijfs-/winkelpand van circa 1.685 m² op bedrijventerrein ‘De Haardijk’ in Hardenberg is per 1 december j.l. verkocht en verhuurd aan Stichting Klimrek.

Stichting Klimrek exploiteert kringloopwinkels in heel Nederland, de opbrengst van deze winkels gaat naar de ontwikkelingsorganisatie Red een Kind.

Modern pand
Het bedrijfspand bestaat uit een winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping, kantoorruimte en opslagruimte. Het is een modern pand voorzien van 18 zonnepanelen en er is voldoende parkeergelegenheid op het verharde buitenterrein.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein “De Haardijk” in Hardenberg, bij de kruising van de drukke wegen N-34 en N-343. Het is door deze gunstige ligging uitstekend bereikbaar.

Internationale organisatie
Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, die in 1968 in Nederland is opgericht. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Hun doel is de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken.

Nu, ruim 50 jaar later, werkt de organisatie samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties. Door de steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, kerken, scholen en stichtingen kunnen zij hun werk voortzetten. De keuze viel op het pand in Hardenberg, omdat de organisatie veel steun uit dit gebied krijgt.

Koen van de Riet van Boers & Lem Enschede begeleidde de verkoper in deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?