Holland Immo Group koopt openbare parkeergarage Heuvel in Eindhoven

0

Holland Immo Group heeft de grootste openbare parkeergarage Heuvel in het centrum van Eindhoven gekocht. Berlin Hyp heeft de financiering verstrekt voor de aankoop van de parkeergarage. De parkeergarage is verhuurd aan Q-Park.

De parkeergarage met 1.085 parkeerplaatsen is onderdeel van het gelijknamige winkelcentrum Heuvel in het centrum van Eindhoven met haar vele voorzieningen. Winkelcentrum Heuvel is in 2017 door Dutch Green Building Council uitgeroepen tot meest duurzame winkelcentrum van Europa.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven biedt in totaal 42.000 m² ruimte aan meer dan 50 fashion en lifestyle winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden waaronder de Grote Markt en het Stratumseind, alsmede het Muziekgebouw en Holland Casino. Daarnaast biedt Heuvel een mix van wonen en werken met circa 3.600 m² kantoorruimte en 44 appartementen. Heuvel heeft een regionale functie met een grote aantrekkingskracht op Eindhovenaren en bewoners uit de wijde omgeving en is uitstekend bereikbaar en daarmee het startpunt voor een dagje Eindhoven.

Peter Helfrich, Managing Director Holland Immo Group: ‘’Parkeergarage Heuvel is een mooie aanvulling op onze portefeuille omdat het een uitstekend functionerende parkeergarage is die centraal in het centrum van Eindhoven is gelegen. Deze parkeergarage is aangekocht voor een nieuw particulier fonds dat begin 2023 geïntroduceerd zal worden’’.

Share.

Comments are closed.