Wereldhave versterkt aanbod in Full Service Center Vier Meren in Hoofddorp met Ekmekci en Snipes

0

Wereldhave heeft twee nieuwe overeenkomsten gesloten voor Vier Meren in Hoofddorp, met horecaformule Ekmekci en sneakerspecialist Snipes. Beide namen zijn nieuwe partners van Wereldhave en openen daarnaast ook beiden hun eerste winkel in Hoofddorp.

Sneakerspecialist Snipes is geïnspireerd door hiphop, streetball, dance en actiesporten. In de SNIPES-webwinkel en stores vind je actuele streetwear-stukken en sneakers naast de klassieke tijdloze looks van merken als Nike, Adidas, Jordan, Karl Kani, Reebok en Vans. Snipes opent een nieuwe brandstore van ca. 419 m² in het hart van Vier Meren.

De horecaformule Ekmekci staat voor lekker, vers en betaalbaar eten in een gezellige plek waar je je welkom voelt. De formule begon in 2014 in Rotterdam en is inmiddels een begrip in Nederland met meer dan 9 locaties. Bij Ekmekci worden moderne variaties op klassieke gerechten geserveerd in een kleurrijk restaurant. Ekmekci opent een nieuw restaurant op ca. 462 m² aan de buitenzijde van Vier Meren.

Wereldhave is blij met de nieuwe namen in Hoofddorp. ‘Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerkingen met Ekmekci en Snipes voor Vier Meren. Buiten het feit dat deze zaken het aanbod in ons centrum versterken en goed aansluiten bij onze doelgroepen, zijn wij er ook van overtuigd dat beide namen het aanbod echt unieker maken’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Vernieuwing Vier Meren naar Full Service Center
Vier Meren in Hoofddorp wordt momenteel getransformeerd naar een modern Full Service Center. Een one-stop locatie waar bezoekers veel meer zaken kunnen combineren dan in een traditioneel winkelcentrum. Een plek waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Zo wordt Vier Meren een sterkere plek in het dagelijks leven van de bezoekers en als gevolg daarvan nog aantrekkelijker voor ondernemers.

Alle geplande werkzaamheden vinden gefaseerd plaats en het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek.

De streefdatum voor afronding van de vernieuwing staat gepland voor medio 2023.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?