Urban Outfitters opent vestiging in Eindhoven

0

MN heeft namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek een langjarige huurovereenkomst afgesloten met lifestyle retailer Urban Outfitters voor de winkel aan de Rechtestraat 21 te Eindhoven. De winkel heeft een oppervlakte van circa 706 m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping en opent de deuren naar verwachting in het 1e kwartaal van 2023.

Urban Outfitters is een populair Amerikaans lifestyle en fashionlabel dat naast kleding ook accessoires, beauty en interieur items aanbiedt. Het merk is opgericht in 1976 en gericht op jongvolwassenen. Urban Outfitters heeft meerdere formules binnen de URBN-merkenportfolio, waaronder naast Urban Outfitters ook Anthropologie, Free People en Terrain.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad in deze transactie op als adviseur van verhuurder MN. Urban Outfitters wordt exclusief geadviseerd door McDevitt.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?