Voorjaar 2023 opent warenhuis TK Maxx 16e vestiging in Utrecht

0

Koopjesliefhebbers kunnen dit voorjaar hun hart ophalen in binnenstad Utrecht.

Off-price retailer TX Maxx opent in het voorjaar van 2023 de zestiende vestiging in Nederland, midden in de binnenstad van Utrecht. De nieuwe locatie van het warenhuis is aan de pleinzijde van de Oudegracht in een historisch gebouw met uitzicht op de gracht. Met de opening verrijkt TK Maxx het winkelaanbod van Utrecht en genereert het warenhuis ongeveer 70 retailbanen.

Vanaf de opening kunnen koopjesliefhebbers in Utrecht hun hart ophalen. Het warenhuis biedt grote merken en designeritems, altijd tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs. Nog even en het is zover. De komende maanden wordt hard gewerkt om het pand, waar voorheen H&M huisvestte, in gereedheid te brengen. Dan kunnen shop-fans uit de regio de winkel met een oppervlakte van meer dan 1.800 vierkante meter verkennen. Over 3 verdiepingen is het brede aanbod uitgestald: van mode en schoenen voor het hele gezin tot accessoires, beauty, speelgoed en homeware. Alles onder onder één dak.

Een uitbreiding van retail, groei en talent
De komst van de nieuwe winkel draagt niet alleen bij aan het winkelaanbod in hartje Utrecht, maar ook aan het aantal nieuwe banen in de omgeving. TK Maxx genereert zo’n 70 nieuwe banen in de stad. Vacatures zullen worden vervuld door zowel interne als externe kandidaten en door middel van lopende samenwerkingen met het UWV en de gemeente.

Uniek winkelconcept
Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland, zeven jaar geleden, heeft de off-price retailer winkels geopend door heel het land. Eerder dit jaar opende TK Maxx aan het Damrak in Amsterdam haar grootste winkel. Vanaf het voorjaar 2023 is Utrecht dit unieke winkelconcept rijker, waarbij consumenten goed waar voor hun geld krijgen. Voor het voordelige designeraanbod reizen inkopers van het warenhuis de wereld af en zorgen voor een doorlopend nieuw aanbod, met meerdere leveringen per week. Er is geen voorraadruimte achterin de winkel, weg is dus ook écht weg. Daarmee creëert de retailer een ervaring van schatzoeken.

Opening: voorjaar 2023
Adres: Oudegracht 147, Utrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?