Windt Le Grand Leeuwenburgh B.V. huurt kantoorruimte in kantoorgebouw Five55

0

Windt Le Grand Leeuwenburgh B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van de halve 14e en gehele 15e verdieping ter grootte van in totaal circa 1.324 m² in kantoorgebouw Five55.

Five55 is een kantoorgebouw van 27 verdiepingen aan de Blaak 555 in het hart van de stad.

Five55 is een ware eyecatcher aan de buitenkant en is van binnen volledig gerenoveerd. Hierdoor voldoen de kantoorverdiepingen volledig aan de eisen van de moderne kantoorgebruiker. Door de centrale en prominente locatie in de stad bieden de kantoorvloeren fantastisch uitzicht over de binnenstad en de iconen van Rotterdam zoals de Erasmusbrug en de Markthal.

Over Windt Le Grand Leeuwenburgh
Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. Zij specialiseren zich in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders. Hun werkwijze kenmerkt zich door kleine hands-on teams die nauw met de cliënt samenwerken en pragmatisch en doelgericht adviseren. Dat stelt ze in staat om op alle relevante rechtsgebieden kwaliteit en service van het hoogste niveau te leveren, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

Verhuurder Cromwell Property Group werd bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door De Mik Real Estate Partners B.V. in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. Windt Le Grand Leeuwenburgh werd begeleid door CBRE in samenwerking met Stone Projects.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?