Winkelcentrum Leidschenveen volledig verhuurd met komst van ALDI supermarkt

0

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met ALDI voor winkelcentrum Leidschenveen in Den Haag. Met de komst van de ALDI supermarkt is het winkelcentrum volledig verhuurd.

ALDI is de derde supermarkt in het winkelcentrum. a.s.r. real estate heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe indeling en invulling van winkelcentrum Leidschenveen in Den Haag om de leegstand op bestendige wijze op te lossen. Met de komst van ALDI is het winkelcentrum volledig verhuurd. ALDI is gelegen aan Simon Carmiggelthof 108-112 in Den Haag en telt circa 1.050 m2 netto winkeloppervlakte. De supermarkt is al geopend voor publiek.

Winkelcentrum Leidschenveen
Midden in het hart van stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg ligt winkelcentrum Leidschenveen. Met een ruim aanbod van meer dan 30 winkels voorziet het ruimschoots in de dagelijkse behoefte van de bewoners. Het winkelcentrum beschikt over een ruim parkeerterrein waar bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren.

Over ALDI
ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.

ALDI Nord is één van de meest toonaangevende internationale retailers. De discounter focust op de essentie en biedt zijn klanten in negen Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord Group zijn de meer dan 86.000 ALDI medewerkers in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?