Eric Harmsen gaat Capital Markets Healthcare team CBRE versterken

0

Per 1 januari 2023 wordt het landelijke Capital Markets Healthcare team van CBRE Nederland uitgebreid met Senior Director Eric Harmsen. Daarnaast blijft hij City Leader van het CBRE kantoor in Eindhoven met een focus op verdere groei van de dienstverlening van CBRE in de zuidelijke regio.

De versterking is onderdeel van de groei van het Healthcare team, dat zich richt op het leveren van integraal advies aan investeerders in- en ontwikkelaars van zorgvastgoed, alsmede aan zorgorganisaties en andere eindgebruikers van zorg- en maatschappelijk vastgoed door heel Nederland. Recentelijk is ook Jan Ruttenberg als consultant aan het team toegevoegd.

Laura Seckel, Head of Healthcare: “We zijn enorm blij dat Eric ons team komt versterken. Zijn jarenlange ervaring met vastgoedtransacties en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om onze dienstverlening in de volle breedte te laten groeien.”

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam regiokantoren in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle en biedt daardoor landelijke dekking.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?