Marie-Stella-Maris opent brandstore in Maastricht

0

Binnenkort opent Marie-Stella-Maris haar 4e Nederlandse brandstore aan de Maastrichter Brugstraat in Maastricht. Op deze A1-locatie binnen het kernwinkelgebied van Maastricht zal Marie-Stella-Maris een winkel openen van circa 65 m².

De Maastrichter Brugstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in Maastricht en wordt gekenmerkt door vestigingen van (inter-)nationale retailers zoals de Bijenkorf, Denham, Fabienne Chapot, Claudia Sträter, Nespresso, Tommy Hilfiger en River Woods.

Marie-Stella-Maris is een Nederlandse aanbieder van mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorging en luxueuze huisparfums, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan duurzame waterprojecten. Sinds de oprichting in 2011 is er ruim € 1.800.000,- bijgedragen, waardoor ruim 85.000 mensen toegang hebben gekregen tot schoon water. Naast mineraal water in de betere horeca, biedt het merk natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums.

Bovendien is ook Maastricht met de komst van de Marie-Stella-Maris Store een duurzaam refill concept rijker. Marie-Stella-Maris focust op navullen om afval te beperken en daarmee haar impact op het milieu. Met succesvolle zogenoemde Refill Stations in Amsterdam en Utrecht, beschikt ook de nieuwe store in Maastricht over een eigen Refill Bar waar populaire bestellers nagevuld kunnen worden. Het merk heeft de ambitie om de komende jaren in meer grote steden haar refill concept uit te rollen en nóg meer sociale impact te maken. Structureel draagt het merk een vast percentage van de omzet af aan duurzame waterprojecten in gebieden waar men geen toegang heeft tot schoon drinkwater en hygiëne.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Marie-Stella-Maris werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door Brickstone.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?