HANSAINVEST Hanseatische Investment GmbH sluit verhuurovereenkomst met Damen Rubber in Nootdorp

0

Savills heeft HANSAINVEST Hanseatische Investment GmbH begeleid bij een recente verhuurtransactie met Damen Rubber B.V. in Nootdorp. Het betreft in totaal ongeveer 10.200 m² aan de Spiegelstraat 1, bestaande uit warehouse, mezzanine en kantoorruimte.

Damen Rubber is sinds 1931 een technische leverancier van hoogwaardige rubber- en kunststofproducten met de grootste voorraad in de Benelux.

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zegt: “Wij zijn verheugd dat we HANSAINVEST Hanseatische Investments GmbH konden ondersteunen bij de totstandkoming van deze off-market verhuurtransactie in een relatief kort tijdsbestek. Het object aan de Spiegelstraat ligt op slechts 15 minuten rijafstand van de huidige vestiging van Damen Rubber B.V.. We zijn blij dat we, ondanks de krapte op de logistieke vastgoedmarkt, een partij uit de regio hebben kunnen voorzien in hun zoektocht naar een nieuwe ruimte in de directe omgeving.”

HANSAINVEST Hanseatische Investments GmbH is bijgestaan door Savills. Damen Rubber B.V. is geadviseerd door Colliers en Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V..

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?