Terminal Recruiters koopt bedrijfsgebouw in Rozenburg

0

In opdracht van de gemeente Rotterdam werd het bedrijfsgebouw gelegen aan de Laan van Nieuw Blankenburg 10 in Rozenburg verkocht. Het object met een oppervlakte van circa 688 m² is gelegen op een perceel van circa 1.885 m² en maakte in het verleden onderdeel uit van de brandweerkazerne.

Koper zal het object moderniseren en verduurzamen en daarna in gebruik nemen voor haar bedrijfsactiviteiten. Terminal Recruiters richt zich op (technisch) personeel. Vanuit een eigen pool met ervaren operators, surveyors, teamleaders en werkvoorbereiders zorgen zij voor (tijdelijke) bezetting van terminals in het havengebied van Rotterdam.

De Lobel & Partners – real estate experts adviseerde de koper bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?