ByNouck huurt Wolvenstraat 5 Amsterdam

0

Het Haarlemse bijoux- en juwelenmerk ByNouck heeft eerder deze week getekend voor een tweede winkel in de Amsterdamse Negen Straatjes. De transactie werd beklonken, exact een jaar na opening van de eerste winkel in dit winkelgebied.

Waar de winkel in de Berenstraat slechts 20 vierkante meter betrof, meet de nieuwe winkel een kleine 100 vierkante meter. De behoefte aan een grotere oppervlakte hangt samen met de verbreding van het assortiment. Daarnaast is er ruimte voor een fraaie gadget; een graveermachine die de juwelen direct van een persoonlijke noot voorziet.

Met de particuliere verhuurder zijn marktconforme condities overeengekomen.

Het winkelbedrijf is binnen een jaar gegroeid van twee naar zes locaties en de expansie voor de komende jaren is eveneens ambitieus.

De Jong Real Estate Consultancy adviseert ByNouck op exclusieve basis. B&O Retail trad in deze transactie op namens vertrekkend huurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?