Limestone Books opent winkel in Maastricht

0

Binnenkort opent Stichting Limestone Books hun nieuwe winkel aan de Grote Gracht 63 in Maastricht. Op deze locatie krijgen ze de beschikking over een recente gerenoveerde winkelruimte van circa 59 m².

Stichting Limestone Books gaat op deze locatie een boekenwinkel openen die voornamelijk gefocust is op niet-Westerse / Aziatische publicaties. Tevens krijgen kunstenaars de mogelijkheid om hun werken te tonen op deze locatie.

Het winkelpand aan de Grote Gracht 63 is gelegen op een centrale locatie tussen het Vrijthof en de Markt. Met de komst van Stichting Limestone Books wordt de diversiteit van het winkelaanbod in het centrum van Maastricht wederom uitgebreid.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?