Leontine Lobbes naar Panattoni Nederland

0

Leontine Lobbes versterkt per november het team van logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni Nederland. Ze gaat aan de slag als Transaction Manager. Lobbes begon haar carrière in het notariaat, waarna ze de overstap maakte naar het bedrijfsleven. De afgelopen jaren heeft zij projectontwikkelaars, woningcorporaties, (institutionele) beleggers en overheden begeleid bij complexe gebieds- en vastgoedontwikkeling, transformatieprojecten en transacties.

Naast haar juridische achtergrond heeft Lobbes tevens een Master of Real Estate op zak. Dit maakt haar tot een veelzijdige juridische vastgoedspecialist.

Leontine Lobbes: “In mijn werk verbind ik graag het strategisch, tactisch en operationeel niveau met elkaar. Daarnaast ken ik de weg goed in zowel de publieke als de private sector. Vastgoedprojecten en -transacties kennen voor mij vrijwel geen geheimen meer.”

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur van Panattoni Nederland: “Sinds onze start in Nederland in 2019 blijven we ons team uitbreiden. Leontine’s brede profiel stelt haar in staat om complexe projecten en bedrijfsprocessen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en te begeleiden. Haar gedrevenheid sluit perfect aan op het ondernemende karakter van onze organisatie. We zijn dan ook erg blij met de komst van Leontine. Voor de ontwikkeling van het duurzame logistiek vastgoed van Panattoni, hebben we nu nog meer kennis en expertise in huis.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?